Ja, nu har ju jag en egen domän och jag bara måste testa hur dess blogg-funktioner fungerar och om det kan vara något för mig, så jag skriver väl här lite… kanske dubbelt något tag för att testa och se!

Mitt kennelnamn har nu alltså blivit godkänt och det är ju lite roligt… det var inte det första alternativet, men jag tror det blir bra ändå! Även om jag alltid drömt om att föda upp hundar så är det ju inte säkert att det blir så. Kanske får jag aldrig en hund som uppfyller kraven…

Bilden är från i fredags när två glada tjejer hade rally i Säs… är det inte härligt!??

Har nu på kvällssidan tränat lite med Bira & Lizza… Först flirtade vi lite med Nils och fick han att skjuta några smällar medan vi lekte med de två ynglingarna här ute… Lizza hon hörde nog inte ens smällarna medan Bira reagerade lite, mest bara kontroll… Lizza blir väl så enormt inne i kampleken att hon inte ens hör…

Jag satte in Lizza och körde på Bira och Johan lite, så det blev lite action och då brydde sig inte Bira heller… Ska nog försöka göra lite mer så här!

Sen blev det lite allmän lekträning här ute med Bira… 1000 leksaker och så fort hon springer mot mig med en sak så får hon en ny slängd åt sig smiley, kanonbra!! Och jag tror hon blev ganska trött och jag vet inte om det är rätt… har läst lite och ska nog skriva en plan på detta!

Sen fick hon lite fot träning längs husväggen med husse… och jag tror att det också blir bättre!

Jag tog ut Lizza igen och körde först lite backa träning i sandlådan… jag tror att vänstersvängarna är supernyttiga!!! Och sedan så backade vi längs husväggen och nu var det hur bra som helst!!! både framåt och bakåt!! Åååå så ljuvligt!! Exakt precist som jag vill ha det!!! Super kontakt och lätt att få in i rätt poss… mmm… Och sedan så klev vi också bort från väggen och jobbade lite för poss och jag är då supersnabb att belöna!! Sedan visar jag henne inte och jag hjälper henne inte… Hon ska själv hitta rätt…

Nu ska vi se vad detta blir!! Hej hopp!!